Sundhedsklinik med speciale i medicinsk vægttab

Er du moderat til svært overvægtig og finder det udfordrende at opnå dit ønskede vægttab med traditionelle metoder som kost og motion?

Få et effektivt vægttab med vores medicinske vægttabsprogram

Har du prøvet utallige slankekure uden effekt? Så prøv vores medicinske vægttabspakke, der sikrer dig et effektivt slankeforløb.

Vores medicinske vægttabsprogram kan hjælpe dig med at opnå et sundt og effektivt vægttab, samt forbedre din livskvalitet.

Vi støtter dig gennem hele din rejse og hjælper dig med at opnå et sundt vægttab og forbedre din livskvalitet.

Det får du i medicinsk vægttabsforløb

En genvej til dit ønskede vægttab

Vores vægttabsprogram inkluderer udskrivning af medicin til vægttab, blodprøver, samt månedlige konsultationer med vores sundhedsfaglige specialister til helbredstjek og løbende justering af den medicinske dosis.

Metoden er baseret på videnskabelige teknikker og metoder, der er bevist til at give et varigt vægttab og forbedre sundheden.

Vi følger op med dig regelmæssigt under behandlingsforløbet – sammen sikrer vi dig et effektivt vægttab.

Hvem kan få medicinsk vægttab behandling?​

Medicinsk vægttab er en behandlingsform, der er designet til personer, som er moderat til svært overvægtige og som ønsker at tabe sig og forbedre deres sundhed.

For at være berettiget til medicinsk vægttab hos Valida Health skal dit BMI være 30. I nogle tilfælde kan vores behandling tilbydes ved en BMI på 27, hvis du oplever begyndende symptomer på følgesygdomme såsom:

 • Slidgigt
 • Ledsmerter
 • Diabetes
 • Forstadie til diabetes
 • Forhøjet blodtryk
 • Forhøjet kolesterol
 • Søvnapnø
 • Hjerte-kar-sygdomme.

Vægttabspakken inkluderer

 • Medicinsk vægttabs blodprøvepanel måned 3 og 6 (for 6 måneders pakken)
 • Udskrivning af medicin og løbende vejledning til dose (afhentning og betaling af medicinen er ikke inklusiv)
 • Månedlige konsultationer med helbredstjek samt
 • BT/puls/Sat måling
 •  Vægt/Højde
 • Kropsmåling

Første konsultation med relevante blodprøver. kr. 1.500,-

Konsultationer med vores diætist/ernæringsekspert kan tilkøbes.

Netop nu tilbyder vi en 15 min. gratis og uforpligtende, indledende samtale omkring medicinsk vægttab. 

Slankepiller og slankemiddel: Sådan virker medicinsk vægttab​

De medicinske vægttabsprodukter, der er tilgængelige i dag, er designet til at efterligne dine naturlige hormoner, som regulerer din appetit. Så når du tager disse slankepiller, påvirker de dine kropsprocesser og mindsker din sultfølelse.

Samtidig øger de følelsen af mæthed, når du spiser. Det betyder, at du vil føle dig mere tilfreds og mindre tilbøjelig til at overspise.

Det er vigtigt at huske, at medicinske slankepiller ikke er en mirakelkur. De er en hjælp til at kontrollere din appetit, men de er ikke en erstatning for sunde kostvaner og motion.

For at blive endnu klogere på din krop og hvad du tåler af medicin samt dosisen dertil, tilbyder vi Personlig Medicinsk Profilering, som er en analyserapport, der kortlægger din personlige medicin.

Tilkøb et skræddersyet vægttabsforløb med din personlige klinisk diætist ved medicinsk vægttab

Vi ønsker at give dig de nødvendige værktøjer til at administrere din hverdag, så du kan nå dit vægttabsmål – hurtigt og effektivt.

Derfor tilbyder vi at du kan tilkøbe et skræddersyet vægttabsforløb med en personlige klinisk diætist, som inkluderer en kombination af medicinsk vejledning, kost- og motionsplaner samt hjælp til adfærdsændringer, hvis det er relevant for dig.

Vi vil være ved din side gennem hele forløbet og følge op månedligt med blodprøver, helbredstjek og personlige konsultationer med vores erfarne sundhedsfaglige specialister.

Hvis du er i tvivl om medicinsk vægttab er det rette for dig, så book en indledende konsultation med vores sygeplejeske.

Når det handler om vægttab, kan medicinske løsninger som slankepiller og slankemidler gøre en stor forskel. Men hvordan virker de egentlig?

Skab varige resultater med vores medicinske Vægttabsforløb

Vores skræddersyede vægttabsforløb er specielt designet til personer, der ikke har haft succes med traditionelle metoder som kost og motion alene.

Hvis vores sundhedspersonale vurderer, at medicinsk slankemiddel ikke er egnet til dig, er vi glade for at tilbyde dig alternative forløb og støtte.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå dine sundhedsmål og føle dig bedre tilpas i din krop. Kontakt os i dag for at lære mere om vores medicinske vægttabsbehandling og hvordan vi kan hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål om medicinsk vægttab

Hvad er de typiske bivirkninger ved at tage slankepiller?

Bivirkninger kan variere afhængigt af din udskrevne medicin. Cirka 20-40 % oplever bivirkninger som diarré, forstoppelse og kvalme.

Disse bivirkninger er som regel kortvarige. Vores erfarne sundhedspersonale hos Valida Health er trænet til at hjælpe dig med at håndtere bivirkninger ved at justere din dosis og tilpasse din kost.

De fleste medlemmer oplever kun få eller ingen bivirkninger, og vores personale er tilgængeligt døgnet rundt for råd og vejledning, når du har brug for det. Vi er her for at sikre din sundhed og trivsel.

Læs mere

Hvor hurtigt taber jeg mig ved medicinsk vægttabsbehandling?

Efter dine første 12 uger med medicinsk vægttabsbehandling hos Valida Health, vil du typisk have tabt mindst 5% af din kropsvægt.

Vores medlemmer taber i gennemsnit omkring 15% af deres kropsvægt i løbet af 6 måneder.

Læs mere

Kan jeg være gravid under jeres behandlingsforløb?

Hos Valida Health anbefaler vi, at du bruger prævention under samleje, hvis du er i behandling med vores medicinske vægttabsprogram. Hvis du planlægger at blive gravid, mens du er i behandling, skal du stoppe behandlingen 2 måneder før.

Vi anbefaler ikke, at gravide eller ammende kvinder benytter sig af medicinsk vægttab.

Læs mere

Vil du være en del af vores nyhedsbrev?

Få ekslusiv adgang til vores seneste tilbud, samt inspiration til at opretholde en sund og vital krop, uanset alder.